Toepassing_Renovatie

EXCLUSIEVE EN OFFICIËLE IMPORTEUR VAN LANDVAC

BENGglas is exclusief distributeur van LandVac in de Benelux, het meest innovatie productiebedrijf wereldwijd op het gebied van vacuümglas. Door deze partnership profiteer je bij BENGglas van vele voordelen!

+ Gegarandeerde fabrieksgarantie
+ Direct bij de bron, altijd de scherpste prijs
+ Als eerste toegang tot de nieuwste ontwikkelingen
+ Onafhankelijk getest

LandVac - KOPLOPER IN ZIJN KLASSE

LandVac is het toonaangevende merk wereldwijd voor vacuümglas, ontwikkeld door LandGlass. Het bedrijf, gedreven om isolatieglas te transformeren, biedt het meest geavanceerde vacuümgeïsoleerde glas in de industrie. Op basis van de uitstekende thermische isolatie, geluidsisolatie, condensatieweerstand en andere kenmerken van LandVac heeft LandGlass verscheidene innovaties op de markt gebracht.

INTERNATIONAAL GERENOMMEERD
LandVac heeft kwaliteits- en prestatiecertificeringen ontvangen van vele binnenlandse en buitenlandse gezaghebbende instanties en wordt wereldwijd breed erkend door gebruikers. De groeiende toepassingen van LandVac maken niet alleen het leefmilieu van miljoenen gezinnen comfortabeler en gezonder, maar leveren ook een grote bijdrage aan het realiseren van het nationale “Dual Carbon” doel.

BENGglas_vacuümglas

ONGEËVENAARDE PRODUCTPRESTATIES

LandVac vacuümglas onderscheidt zich door het best presterende vacuümglas in zijn klasse aan te bieden, met een isolatiewaarde vanaf 0,40 als unieke eigenschap. Deze isolatiewaarde is in de wereld van vacuümglas ongeëvenaard. Zo ligt de isolatiewaarde van andere merken vacuümglas tussen de 0,58 en 0,70. Maar ook vergeleken met triple glas, dat 3 keer dikker is, biedt LandVac tot wel 75% betere isolatie, wat niet alleen materiaal bespaart maar ook ruimte. De combinatie van superieure isolatie, verminderd materiaalgebruik en toepasbaarheid in dunne spouwen/kozijnen maakt LandVac vacuümglas uiterst duurzaam en milieuvriendelijk.

EEN ONGEËVENAARD ASSORTIMENT

Door producten af te nemen via BENGglas in de Benelux ben je verzekerd van fabrieksgarantie, de nieuwste innovaties én van de scherpste prijs!

BENGglas Extra Clear_overview

EXTRA HELDER GLAS

Alle voordelen van BENGglas MAX maar dan extra helder!

De combinatie van de ongeëvenaarde U-waarde van 0,50, met de behaalde lichttransmissie waarde is uniek in de markt van vacuümglas . Ook hier laat LandVac duidelijk zien dé  sterspeler te zijn op het gebied van vacuüm isolatieglas.

Ontdek alle voordelen van BENGglas Extra Clear

DE BESTE ISOLATIEWAARDE

BENGglas MAX kenmerkt zich door de beste isolatiewaarde verkrijgbaar op de markt (vanaf U=0,40*) en is tevens gehard. Deze combinatie is uniek in de markt van vacuümglas wat de technologie van LandVac zo uniek maakt. BENGglas MAX is verkrijgbaar in twee coatings:

  • Dubbele coating: BENGglas MAX met een dubbele coating classificeert zich als licht zonwerend glas. Hierdoor profiteer je van de beste  isolatiewaarde van de twee coatings, namelijk 0,40*. Hierdoor geniet je in huis van comfortabele temperaturen in de winter én in de zomer
  • Enkele coating: BENGglas MAX met een enkele coating kenmerkt zich doordat het glas een stuk lichter is van tint. Hierdoor is het glas een stuk helderder van kleur. Ook met deze variant profiteer je van een zeer goede isolatiewaarde, namelijk: 0,50. Veruit beter dan triple glas (0,80), dubbelglas HR++ (1,10) of  ander vacuümglas (0,70).

Ontdek alle voordelen van BENGglas MAX

* Evidence of Performance (IFT, 2016)

BENGglas Solar Control_overview

MAXIMALE ZONWERING

Geniet van maximale zonwering met BENGglas Solar Control!

Door de toepassing van een zonwerende coating biedt BENGglas Solar Control verkoeling in de zomer en warmte in de winter. Bespaar op energiekosten en ervaar een aangename leefomgeving, vier seizoenen lang!

Ontdek alle voordelen van BENGglas Solar Control

MEER INFORMATIE?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.