Partners

Vacuümglas van BENGglas kent een grote variëteit aan toepassingen en oplossing voor de renovatiemarkt, nieuwbouw en industrie. Zo heeft BENGglas diverse samenwerkingen met gerenommeerde namen uit de glaswereld en biedt het oplossingen voor ventilatie, voorzetramen en monumentenglas.

Alle producten

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters zorgen ervoor dat vochtige, vuile lucht uit het huis kan worden afgevoerd en droge, schone lucht naar binnen kan stromen. Ventilatieroosters spelen dan ook een cruciale rol in het totale ventilatiesysteem en kunnen gevonden worden in muren, deuren en ramen.

Duco Ventilation and Sun Control is al 25 jaar producent van ventilatieroosters voor elke bouwsituatie en biedt een rooster welke uitermate geschikt is voor vacuümglas: de GlasMax ‘ZR’.

De GlasMax ‘ZR’ is een geluiddempend ventilatierooster met duurzaam dempingsmateriaal. Het susrooster is geschikt voor toepassingen in situaties waarbij sprake is van een lichte geluidsbelasting en is tevens geschikt voor hoogbouw (tot 40 meter hoogte). Het ventilatierooster kent vier verschillende luchtdoorlaten.

Monumentenglas

Monumentenglas is glas wat op een traditionele manier is “getrokken” en heeft door haar onregelmatige oppervlak de uitstraling van oud glas. Traditioneel monumentenglas heeft relatief lage isolatiewaarden (ca. U=2,8).

BENGglas biedt hier uitkomst en kan de moderne isolatiewaarde (vanaf U=0,40) combineren met de monumentale “getrokken” uitstraling. Isoleren zonder concessies!

Voorzetramen

Een voorzetraam is een extra ruit welke voor of achter het bestaande raam kan worden geplaatst. Dit wordt met name toegepast in gevallen waar vacuümglas van BENGglas niet mogelijk is. Dit is bijvoorbeeld aan de orde in situaties met glas in lood of in gevallen waarbij het hele kleine ruitjes betreft (kleiner dan 300 x 300 mm). Door met een BENGglas-voorzetraam te werken, kan in deze gevallen toch worden geprofiteerd van de zeer hoge isolatiewaarde van vacuümglas.

Topvoorzetramen.nl is een bekende naam op het gebied van voorzetramen en is een officiële partner van BENGglas.

Met wie wij werken

Onze partners

BENGglas werkt samen met een groot aantal gerenommeerde namen uit de glasbranche.

Wilt u ook partner van BENGglas worden of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!