Partners

Vacuümglas van BENGglas kent een grote variëteit aan toepassingen en oplossing voor de renovatiemarkt, nieuwbouw en industrie. Zo heeft BENGglas diverse samenwerkingen met gerenommeerde namen uit de glaswereld en biedt het oplossingen voor ventilatie, voorzetramen en monumentenglas.

Alle producten

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters zorgen ervoor dat vochtige, vuile lucht uit het huis kan worden afgevoerd en droge, schone lucht naar binnen kan stromen. Ventilatieroosters spelen dan ook een cruciale rol in het totale ventilatiesysteem en kunnen gevonden worden in muren, deuren en ramen.

Monumentenglas

Monumentenglas is glas wat op een traditionele manier is “getrokken” en heeft door haar onregelmatige oppervlak de uitstraling van oud glas. Traditioneel monumentenglas heeft relatief lage isolatiewaarden (ca. U=2,8).

BENGglas biedt hier uitkomst en kan de moderne isolatiewaarde (vanaf U=0,40) combineren met de monumentale “getrokken” uitstraling. Isoleren zonder concessies!

Voorzetramen

Een voorzetraam is een extra ruit welke voor of achter het bestaande raam kan worden geplaatst. Dit wordt met name toegepast in gevallen waar vacuümglas van BENGglas niet mogelijk is. Dit is bijvoorbeeld aan de orde in situaties met glas in lood of in gevallen waarbij het hele kleine ruitjes betreft (kleiner dan 300 x 300 mm). Door met een BENGglas-voorzetraam te werken, kan in deze gevallen toch worden geprofiteerd van de zeer hoge isolatiewaarde van vacuümglas.

Topvoorzetramen.nl is een bekende naam op het gebied van voorzetramen en is een officiële partner van BENGglas.

Voorzetramen

De missie van Isoglas is het verhogen van het comfort door het snel en doeltreffend opwaarderen van bestaande kozijnen naar de moderne, hoogst haalbare isolatie eisen met behoud van cultureel erfgoed en respect voor het milieu.

Door het toepassen van ons achterzetraamsysteem word niet alleen het glas opgewaardeerd maar worden ook alle naden en kieren tussen de bestaande kozijnen en ramen gedicht, waardoor tocht en koude val tot het verleden behoren.

Tevens wordt er een uitstekende geluidsreductie tot wel 47 dB gehaald.

Met wie wij werken

Onze partners

BENGglas werkt samen met een groot aantal gerenommeerde namen uit de glasbranche.

Wilt u ook partner van BENGglas worden of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!