Ruim aanbod aan oplossingen door groot partnernetwerk

Vacuümglas van BENGglas kent een grote variëteit aan toepassingen en oplossing voor de renovatiemarkt, nieuwbouw en industrie. Zo heeft BENGglas diverse samenwerkingen met gerenommeerde namen uit de glaswereld en biedt het oplossingen voor ventilatie, voorzetramen en monumentenglas.

Alle producten >

Ventilatieroosters
Ventilatieroosters zorgen ervoor dat vochtige, vuile lucht uit het huis kan worden afgevoerd en droge, schone lucht naar binnen kan stromen. Ventilatieroosters spelen dan ook een cruciale rol in het totale ventilatiesysteem en kunnen gevonden worden in muren, deuren en ramen.

Monumentenglas
Monumentenglas is glas wat op een traditionele manier is “getrokken” en heeft door haar onregelmatige oppervlak de uitstraling van oud glas. Traditioneel monumentenglas heeft relatief lage isolatiewaarden (ca. U=2,8).

BENGglas biedt hier uitkomst en kan de moderne isolatiewaarde (vanaf U=0,40) combineren met de monumentale “getrokken” uitstraling. Isoleren zonder concessies!

Voorzetramen
Een voorzetraam is een extra ruit welke voor of achter het bestaande raam kan worden geplaatst. Dit wordt met name toegepast in gevallen waar vacuümglas van BENGglas niet mogelijk is. Dit is bijvoorbeeld aan de orde in situaties met glas in lood of in gevallen waarbij het hele kleine ruitjes betreft (kleiner dan 300 x 300 mm). Door met een BENGglas-voorzetraam te werken, kan in deze gevallen toch worden geprofiteerd van de zeer hoge isolatiewaarde van vacuümglas.

Topvoorzetramen.nl is een bekende naam op het gebied van voorzetramen en is een officiële partner van BENGglas.

Voorzetramen
De missie van Isoglas is het verhogen van het comfort door het snel en doeltreffend opwaarderen van bestaande kozijnen naar de moderne, hoogst haalbare isolatie eisen met behoud van cultureel erfgoed en respect voor het milieu.

Door het toepassen van ons achterzetraamsysteem word niet alleen het glas opgewaardeerd maar worden ook alle naden en kieren tussen de bestaande kozijnen en ramen gedicht, waardoor tocht en koude val tot het verleden behoren.

Tevens wordt er een uitstekende geluidsreductie tot wel 47 dB gehaald.

Lichtstraten & daklicht
Het Vacuüm Daklicht van Vlakkelichtkoepel is een prefab Daklicht dat extreem goed is geïsoleerd.

Het is algemeen bekend dat in een gebouwschil de beglazing het minst goed isolerende element is. Juist bij dakbeglazing, waarbij het glas (nagenoeg) horizontaal geplaatst is, wordt dit effect nog eens versterkt. Bij traditioneel isolatieglas verslechtert de Ug waarde wanneer deze ruit niet verticaal maar horizontaal wordt geplaatst. Dit isolatieverlies treedt niet op wanneer vacuümglas wordt toegepast!

Dynaclime zonwering
Thomsa Glass heeft een focus op hoogwaardige duurzame, energiebesparende en dynamische glasproducten en -oplossingen.

Deze oplossingen bestaan uit een slim compromis tussen spelen met licht, energie besparen, veiligheid en isolerend glas.

Als partner en verdeler van BENGglas  kunnen we functies als zonwering (Dynaclime), esthetiek (monu, figuurglas) en veiligheid (gelaagd zoals inbraakwerend) combineren en altijd met de  beste isolatiewaarde (U=0,40).

Bloem Sealants
Bloem Sealants BV is een Nederlands bedrijf actief in de verkoop en ontwikkeling van hoogwaardige kitten, lijmen, dichtingsbanden en rubberprofielen. Ze zijn veelal door instituten zoals KIWA, KOMO of Efectis op kwaliteit getest.

Gezien de geschiktheid van hen sealants met de types BENGglas is het nu ook mogelijk om kit en BENGglas op één adres te bestellen.

Met wie wij werken

Onze partners

BENGglas werkt samen met een groot aantal gerenommeerde namen uit de glasbranche.

Wil jij partner van BENGglas worden of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@bengproducts.nl