Over ons

BENGglas

BENGglas heeft als doel om het meest energiezuinige isolatieglas ter wereld tot standaard te verheffen. Gehard vacuümglas is relatief nieuw in Europa en wordt hierdoor helaas nog te weinig toegepast. BENGglas – ‘Bijna Energie Neutraal Gebouw glas’ – biedt een unieke mogelijkheid om de energietransitie in een stroomversnelling te plaatsen. Immers, wat wordt bespaard, hoeft ook niet te worden opgewekt.

BENGglas heeft een U-waarde van 0,4 waardoor de verplichte BENG-norm voor gebouwen eerder gehaald kan worden. Tevens is het glas licht in gewicht, ultra dun (6,3 mm) en biedt het glas een hoge geluidsisolatiewaarde (dB=36).

Download hier onze folder voor meer informatie over BENGglas.

BENGglas en BENGsolar zijn onderdeel van BENGproducts B.V.

 

Onze andere organisaties

BENGsolar logo
BENGsolar is uw innovatieve partner op het gebied van gebouw geïntegreerde solar toepassingen. Voor deze nieuwe manier van zonnepanelen integreren in de bouw zijn diverse unieke oplossingen mogelijk. Wij bieden een volledig pakket producten en een compleet scala aan diensten.

www.bengsolar.nl
Logo Giga Glas
Giga-Glas! is een internationale glasgroothandel. De samenwerking met de juiste partners zorgt ervoor dat wij glasproducten erg concurrerend kunnen aanbieden. Veiligheidsglas en Vacuüm Isolatie Glas (VIG) zijn de specialismes en kracht van Giga-Glas!

www.giga-glas.eu