Vacuümglas

Verduurzaming woning Veenoord met BENGglas BASIC

 

Schildersbedrijf Donker heeft deze woning te Veenoord voorzien van vacuümbeglazing van het type BENGglas BASIC. Hierdoor maakt de woning mooie steppen in zowel de thermische- als akoestische isolatie.

De woning was voorheen voorzien van enkel glas. Enkel glas heeft erg slechte isolerende eigenschappen. Deze isolerende eigenschappen worden uitgedrukt in een U-waarde. Hoe hoger de U-waarde, hoe slechter het materiaal isoleert. Het ouderwetse enkelglas heeft een U-waarde van 5,8. Het nieuw geplaatste vacuümglas heeft een U-waarde van 0,58. Hiermee is het glas dus 10x beter gaan isoleren!

Om de authentieke uitstraling zo goed mogelijk te waarborgen is het houtwerk plaatselijk opgedikt en zijn de profileringen terug gemonteerd. Een voorbeeld hiervan is de lekdorpel.

Benieuwd wat een verduurzaming met BENGglas voor jou kan betekenen? Ontdek de voordelen en vraag direct een offerte aan bij een van de BENGglas dealers.

Meer foto’s van dit project

Meer informatie?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.