Vacuümglas

Verduurzaming appartement met BENGglas!

In samenwerking met Schildersbedrijf Hoskens is het enkel glas van dit appartementencomplex vervangen door vacuümglas van het type BENGglas.

De gehele woning is hier voorzien van vacuüm isolatieglas. Vacuüm isolatieglas kent diverse voordelen ten opzichte van traditioneel isolatieglas. Zo isoleert het 2x beter dan triple glas en maar liefst 3x beter dan HR++ glas. Daarnaast is het erg dun (vanaf 8,3 mm) waardoor het vrijwel altijd in de bestaande kozijnen past. Ook heeft het glas een verwachtte levensduur van 50 jaar!

Dit appartement is gelegen aan een drukke straat. Hierdoor biedt het vacuümglas extra wooncomfort door de optimale geluiddemping. In de normale variant biedt vacuüm isolatieglas al een geluiddemping van 36 dB. Bij de gelaagde vacuümglas variant loopt deze demping op tot maar liefst 39 dB.

Benieuwd wat een verduurzaming met BENGglas voor jou kan betekenen? Ontdek de voordelen en vraag direct een offerte aan bij een van de BENGglas dealers.

Meer foto’s van dit project

Meer informatie?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.