Vacuüm isolatieglas

Verduurzaming BENGglas BASIC voorzetramen

In samenwerking met Koek & Reinders Schilderwerken maakt dit monumentale pand in Den Haag een grote stap voorwaarts in haar thermische isolatie.

Het ouderwetste enkelglas is hier vervangen door vacuümglas van het merk BENGglas. Hiermee daalt de U-waarde van het glas van 5,8 (enkelglas) naar maar liefst 0,58 (BENGglas BASIC). Dat wil zeggen dat de ramen maar liefst tien keer beter zijn gaan isoleren.

Doordat BENGglas erg dun is (hier 8,15 mm) past het altijd in de bestaande kozijnen en blijft de authentieke uitstraling behouden. Leuk detail is de licht getoogde vormruit.

Tot slot biedt het vacuümglas hier ook een optimale geluidsdemping voor de relatief drukke straat. In de dunste uitvoering (8,15 mm) is de geluidsdemping al dB=36. Bij de gelaagde variant zou de demping neerkomen op maar liefst dB=39.

Benieuwd wat een verduurzaming met BENGglas voor jou kan betekenen? Ontdek de voordelen en vraag direct een offerte aan bij een van de BENGglas dealers.

Meer foto’s van dit project

Meer informatie?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.