Vacuümglas van BENGglas

Verduurzaming tandartspraktijk Rotterdam

In samenwerking met de Kralingsche Glashandel zijn 320 stuks BENGglas gemonteerd bij een tandartspraktijk in gemeente Rotterdam.

Deze tandartspraktijk ‘Tandarts West’ is een moderne praktijk in Rotterdam West. Met de montage van BENGglas is niet alleen de tandartspraktijk modern, maar is ook het gebouw weer gemoderniseerd.

Het oorspronkelijke enkelglas (U=5,8) in stalen kozijnen is hier vervangen door vacuümglas van het merk BENGglas. Er is hier gekozen voor de toepassing van het type ‘BENGglas‘ met een U-waarde van 0,40. Hiermee is het glas van de praktijk maar liefst 14x beter gaan isoleren en wordt niet alleen een beter energielabel gerealiseerd, maar zal men ook gaan besparen op de gasrekening.

Door de geringe dikte van BENGglas (8,3 mm) paste het isolatieglas gemakkelijk in de bestaande stalen kozijnen. Hierdoor is de authentieke uitstraling behouden gebleven en heeft men bespaard op het vervangen van de kozijnen.

Benieuwd wat een verduurzaming met BENGglas voor jou kan betekenen? Ontdek de voordelen en vraag direct een offerte aan bij een van de BENGglas dealers.

Meer foto’s van dit project

Meer informatie?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.