Vacuüm isolatieglas - BENGglas

Verduurzaming met BENGglas!

In samenwerking met Achterberg Schilders BV heeft BENGglas onlangs een woonhuis mogen verduurzamen in Ede.

Hier is het oude enkel glas (U=5,8) vervangen voor BENGglas met een U-waarde van maar liefst 0,40. Hiermee maakt de woning een enorme stap naar ‘bijna energieneutraal’.

Groot voordeel is dat het vacuümglas van BENGglas hier perfect paste in de oude kozijnen; hierdoor was het niet nodig om deze te vervangen.

Benieuwd wat een verduurzaming met BENGglas voor jou kan betekenen? Ontdek de voordelen en vraag direct een offerte aan bij een van de BENGglas dealers.

Review

Klant

“In mijn huis van 1930 had ik op de 1e verdieping nog het originele enkel glas. Isolatieglas heb ik steeds uitgesteld omdat de houten kozijnen en ramen relatief licht en dun waren. Het BENGglas is maar 8 mm. en past daarom perfect. Eigenlijk zie je geen verschil.

Des te groter is het verschil in comfort en isolatie. Mijn gasverbruik is enorm gedaald. De ramen beslaan in de wintermaanden niet meer aan de binnenkant en het klimaat in huis is veel comfortabeler geworden.”

Meer foto’s van dit project

Meer informatie?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.