Vacuümglas

Verduurzaming woning Dwingeloo met BENGglas!

Schildersbedrijf Donker heeft bij deze woning het oude enkel glas vervangen door BENGglas. Met deze stap behaald deze woning een aanzienlijk gunstiger energielabel en zullen de bewoners flink gaan besparen op de energierekening.

De isolatiewaarde van glas wordt veelal uitgedrukt in een U-waarde. Hierbij geldt hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert. Enkel glas heeft een U-waarde van 5,8, HR++ glas heeft een U-waarde van 1,1 en Triple glas heeft een U-waarde van 0,80. Met een U-waarde van 0,40 isoleert het vacuümglas dan ook vele malen beter dan de traditionele vormen van isolatieglas.

Ook draagt BENGglas bij aan het wooncomfort. Naast een optimale thermische isolatie, biedt vacuümglas ook een optimale akoestische isolatie. Het vacuümglas biedt een geluidsdemping van maar liefst 36 dB. Indien er gekozen word voor de gelaagde variant, loopt deze geluiddemping op tot maar liefst 39 dB.

Benieuwd wat een verduurzaming met BENGglas voor jou kan betekenen? Ontdek de voordelen en vraag direct een offerte aan bij een van de BENGglas dealers.

Meer foto’s van dit project

Meer informatie?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.