Vacuüm isolatieglas vlakverdeling

Verduurzaming woning BENGglas BASIC in roeden

Samen met Schildersbedrijf Hoskens heeft deze woning een grote stap gezet richting bijna-energieneutraal. Het bestaande glas van de woning is vervangen door BENGglas BASIC, een hoogwaardig vacuümglas met een U-waarde van 0,58.

De isolatiewaarde van glas wordt gemeten aan de hand van de U-waarde, waarbij een lagere U-waarde wijst op betere thermische isolatie. Het vorige glas had een U-waarde van 5,8, terwijl het nieuwe vacuümglas een U-waarde van slechts 0,58. Een verbetering van factor 10!

Leuk detail is dat hier is gekozen voor de toepassing van plakroeden. Het toepassen van plakroeden kent diverse voordelen. Zo isoleert het beter (immers beperkt ‘randverlies’) en is het aanzienlijk voordeliger. Door deze plakroeden af te werken met stopverf is er optisch nauwelijks verschil met de oorspronkelijke situatie.

Benieuwd wat een verduurzaming met BENGglas voor jou kan betekenen? Ontdek de voordelen en vraag direct een offerte aan bij een van de BENGglas dealers.

 

Meer foto’s van dit project

Meer informatie?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.