Vacuümglas isolatie

Verduurzaming woonhuis Aerdenhout

In samenwerking met Van Dam Glas & Montage heeft de isolatie van deze woning in de gemeente Bloemendaal een aanzienlijke upgrade gekregen.

Het verouderde dubbel glas, ook wel bekend als thermopane glas, is volledig vervangen door hoogwaardig vacuümglas van het merk BENGglas. Het resultaat is een indrukwekkende verbetering van de isolatiewaarde (U-waarde), waar het oude isolatieglas een waarde van 2,9 had. Dankzij de toepassing van BENGglas, specifiek het type ‘BENGglas‘, is de U-waarde van het glas gedaald naar een opmerkelijke 0,40. Dit heeft niet alleen geleid tot een verbetering van het energielabel van de woning, maar zal ook de bewoners aanzienlijk laten besparen op hun gasrekening.

Voor dit project is gekozen voor BENGglas met een dikte van 8,3 mm, voorzien van een dubbele low-E coating. Deze coating draagt bij aan de isolatiewaarde van het glas en biedt tevens uitstekende zonwerende eigenschappen.

Benieuwd wat een verduurzaming met BENGglas voor jou kan betekenen? Ontdek de voordelen en vraag direct een offerte aan bij een van de BENGglas dealers.

 

Meer foto’s van dit project

Meer informatie?

Heb je een vraag? We helpen je graag verder. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen binnen 24 uur bij je terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.