Toepassing_Renovatie Toepassing_Renovatie

Voor elke markt een vacuümglas toepassing

BENGglas biedt diverse productvoordelen, waardoor het in verschillende markten relevante toepassingen heeft. Het dunne profiel van minimaal 8,15 maakt het mogelijk om BENGglas vrijwel altijd in bestaande kozijnen te plaatsen. Hierdoor kunnen de authentieke kenmerken van woningen en panden behouden blijven, en wordt er tevens bespaard op de kosten van nieuw materiaal. Dit is vooral gunstig voor monumentale panden en in de renovatie- en restauratiesector.

Vanwege de uitstekende isolatiewaarde is BENGglas ook zeer geschikt voor nieuwbouwprojecten. Het voldoen aan de BENG-normen kan hierdoor efficiënter worden bereikt, wat resulteert in mogelijke kostenbesparingen op aanvullende maatregelen zoals krachtige warmtepompen en zonnepanelen.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag meer informatie ontvangen?
Neem dan rechtstreeks contact op >

 

Toepassing_Renovatie

Renovatie

BENGglas is een perfect product voor de renovatiemarkt. In tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, is vacuümglas extreem dun (8,15 mm). Hierdoor kan BENGglas in bestaande kozijnen worden geplaatst waardoor wordt bespaart op nieuwe kozijnen.

Tevens wordt hiermee een flinke stap gezet in de verduurzaming van bestaande woningen. Traditioneel isolatieglas (U=2,80) of enkel glas (U=5,80) kennen een lage isolatiewaarde. BENGglas, met een U-waarde van 0,40, zal de isolatiewaarde van bestaande woningen dan ook aanzienlijk doen verbeteren!

Toepassing_Nieuwbouw

Nieuwbouw

BENGglas is uitstekend geschikt om gebouwen naar de verplichte BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) norm te ontwerpen. De zeer lage U-waarde (U=0,40) zorgt voor een extreem goede isolatie.

Geluidsreductie is tegenwoordig ook steeds meer een wens, welke ook direct gerealiseerd kan worden door de toepassing van BENGglas (dB=39).

Met deze waarden wordt dan ook voldaan aan alle hedendaagse normen van duurzaamheid en comfort.

BENGglas richt zich met haar productenprogramma zowel op utiliteitsbouw als op woningbouw.

Toepassing_Industrie

Industrie

Goede isolatiewaarden, dun, laag gewicht, geluid reducerend en gehard zijn allen goede eigenschappen voor diverse industrieën.

Industrieën waarin BENGglas veelvoudig wordt toegepast zijn onder andere de automotive, apparatenbouw (koelvitrines, wijnkoelkasten, koelkasten), machinebouw, kassenbouw, kozijnenbouw en modulaire bouw.